grups per festes

Risi Animació Infantil

Animació Infantil de Risi Animacions

Aniversaris, festes infantils temàtiques amb personatges. Deixa que Risi Animació infantil s’encarregui de dinamitzar la teva festa. Som experts en l’animació per a aniversaris infantils a Barcelona. Hem animat moltes festes i tenim gran experiència en aniversaris de nens de totes les edats. Si vols trobar personatges o pallassos per la vostra festa has arribat al lloc indicat.

Animació Infantil

A Risi Animacions, a més, fem animació per a festes infantils temàtiques, com festes frozen a barcelona, jake i els pirates, superherois, star wars, festes amb Peppa Pig, la patrulla canina, Pokémon o Mario Bross, Harry Potter, zumba …

Saps, perquè la teva festa d’aniversari siguin divertida, inoblidable i original, has de comptar amb animadors infantils experimentats i ben formats que incloguin en les seves activitats materials de qualitat com per exemple, els globus, jocs amb paracaigudes i pilotes de colors. Bé és cert que hi ha altres jocs d’animació que no requereixen de material. En tot cas, nosaltres, tenim un ampli ventall de recursos per realitzar l’animació de festes d’aniversari infantils amb èxit.

Espectacles infantils de Petit Format

També oferim espectacles per a escoles i llars d’infants, de petit format, així com per a aniversaris, comunions, festes de barri per a associacions, festa major, ajuntaments … Amb màgia, pallassos, malabars, contacontes teatralitzats, teatre infantil …

Risi Animacions disposa de l’equip de so necessari per a petits i mitjans esdeveniments, altaveus amb trípode amb necessitat de corrent, micròfons, etc. També tenim carpes per a realitzar tallers de maquillatge i globoflèxia a la teva escola o al carrer. T’agradaran els jocs gegants per realitzar al teu col·legi o llar d’infants amb un nombre elevat de nens.

Animem festes de la castanyada, carnestoltes, Sant Jordi, Nadal, final de curs … recomanem un espectacle familiar. Oferim també balls: zumba kids per als més grans i cantajocs i animació musical per als més petits. Tenim espectacles adaptats per a llars d’infants: Recicla !, a els colors de l’arc de Sant Martí, amb imatges i jocs de màgia molt visuals, cançons, contacontes infantil i titelles. Per als més grans, els espectacles que més es poden adaptar són els de màgia, malabars i els pallassos. Teatre clown: Els jocs dels germans Risi! Adaptat per agradar a tots els públics, riure, emocionar-se i sorprendre. També pots escollir algun dels nostres tallers infantils.

Contacte al 695.395.332