Anunciar-te aquí

Promoció d’artistes per festes i celebracions

La promoció d’artistes a Internet és bàsica per aconseguir visites i contactes que ens portin feina.
El propòsit que tenim des d’aquest web és promocionar els artistes i els grups que treballen a festes i celebracions. Ara amb internet aconseguim arribar més enllà.

La promoció a Internet

Els anunciants només han de d’enviar-nos, per email, la informació a publicar Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió de l’anunci, promoció, publicació i el manteniment.
Així doncs, si hi ha canvis en el text o imatges podreu fer-ho trucant-nos al nostre telf.

Som especialistes en Posicionament a Internet, SEO i SEM. El nostre web està molt ben posicionat, per això ens has trobat. També podem promocionar el teu web i donar-te espai pel hosting, tot a molt bon preu

Promoció d’artistes a Internet

Truca a VisualGrup, Tel. 695 . 395 . 332  o escriu-nos a web@festesicelebracions.cat

Potser t’estàs plantejant se és, o no és, important que el nom del teu grup surti als primers llocs dels llistats de Google.

Si fins ara no t’has preocupat gaire d’aquest tema et podem assegurar que estàs perdent feina, segur. De totes maneres ara pots fer-ho, no és massa tard.
Cada vegada hi ha més persones que s’utilitzen el telèfon mòbil, o les tablets, per trobar artistes. Et poden contractar en un moment!

Si tens un bona promoció et trobaran per qualsevol event: una festa familiar en un restaurant, el regidor que vol un grup diferent al de l’any passat per la festa major, una empresa que organitza la presentació d’un nou producte, els pares d’uns nuvis per el casament dels seus fills o per una  festa d’aniversari

Pensa que no tothom coneix artistes i animadors infantils. Llavors és quan s’entra a internet.
Important:  el 70% dels particulars que et poden contractar utilitzen Google per la majoria de coses que volen comprar. Tant si és una casa, un cotxe u unes sabates esportives

Inverteix una petita quantitat per promocionar-te MILLOR
Et pot anar molt bé!!

Per la promoció publiquem la informació proporcionada pels mateixos artistes de tal manera que les persones que ens visiten poden llegir i obtenir la informació que els voleu fer arribar.  Normalment és una mica de la seva història, dues o tres frases, i el que fan actualment. Això s’acompanya amb fotografies i enllaços al Youtube per mostrar vídeos o cançons.

Animat! Truca’ns i t’explicarem com pots tenir més feina