Mag per festes infantils

Mag per festes infantils

En primer lloc i per començar,  s’ha de dir que en Manel,  el Mag per festes infantils, és un showman. Ell utiltiza la màgia per crear espectacles còmics per nens i grans. Així doncs, i en consequència els seus espectàcles sempre agraden
Sempre està disponible i el podeu contractar per aniversaris, festes infantils, festes familiars, per casaments i per a tot tipus d’esdeveniments. També fa espectacles de màgia per nens i adults. Espectacles infantils de màgia on ho passen bé els nens i els seus pares.

 i el podem definir com a gran “còmic que fa màgia”.

Així doncs no esperis, truca’l ja!! (a sota hi ha les dades)

Per saber més d’ell…  qui és en Manel el mag?
En manel és un Mag per festes  i el podem definir No com a un mag còmic o com un còmic que fa màgia.

Per què? Dons,  perquè les seves profundes arrels artístiques venen del teatre i la ràdio. Així, juntament amb el seu caràcter, que fan que es confonguin aquests dos aspectes. En segon lloc perquè Els seus espectacles són un recull de “gags”, acudits, situacions còmiques del tot inesperades i absurdes i màgia còmica.

Mag per festes infantils

Concluint, en Manel és un mag per festes amb  molta cura per tots els detalls, per petits que siguin, tant d’interpretació com de vestuari, música, llum o acció i així és en Manel.
Acostumat a fer de presentador a molts i diversos gèneres d’espectacles, te una gran facilitat per improvisar tot i que ell mateix diu: “Tot ha de tenir el seu guió, no m’agrada la improvisació”.

Concluint,  una festa amb màgia és un festa millor, una festa més lluïda.
Aixi doncs… no t’ho pensis més i truca en Manel per reservar el teu dia!!

CONTACTE  :  695.395.332