Grup d'havaneres alta mar

Havaneres Sons d’Altamar

El grup d’havaneres Sons d’Altamar, els proposa un concert o cantada d’havaneres molt especial. Alta Mar, els ofereix la possibilitat de gaudir d’una experiència única, amb un programa exclusiu, format en part, per les seves cançons Criticaires o de temàtica actual i per les cançons clàssiques o populars de tota la vida

Havaneres Sons d’Alta Mar

El grup ofereix un gran repertori d’havaneres. És ideal per a tot tipus de cantades, tant en events com per festes. Celebracions familiars, festes populars, revetlles etc

Les cançons Criticarires que són? Són una espècie de » chirigotas», però a la catalana. Aquestes, són unes cançons compostes pel grup Alta Mar, que el contingut temàtic de les seves lletres, és de caràcter social actual, però amb la base musical dels estils que aborden normalment els grups d’havaneres, sardanes, balades, havaneres, rumbes… etc. Així doncs, escoltant aquestes inèdites lletres i melodies, el públic assistent, es dóna per al·ludit i se sent identificat amb les mateixes. Aquestes cançons, formen part del repertori del grup, des de l’any 2016, i 3 d’elles, formen part de l’últim CD d’Alta Mar, que va sortir a la venda al juny de 2017.

Sons d’Altamar, també posseeix un extens repertori de cançons populars, per actuar en festes privades o temàtiques, adaptant el programa a la necessitat de l’esdeveniment en qüestió.

Idoni per qualsevol vetllada: *Festes populars, *Cantades d’havaneres, *Celebracions, *Grans events, etc…

CONTACTA amb Carles prieto
93 205 6222 / 678 407 490 

Més informació a: havaneres
Web del Grup Alta Mar

_______________________

El grupo de habaneras Sons d’Altamar, les propone un concierto o cantada de habaneras muy especial. Sons d’Alta mar, les ofrece la posibilidad de disfrutar de una experiencia única, con un programa exclusivo, formado en parte, por sus canciones Criticaires (criticonas y de temática actual) y por las canciones clásicas o populares de toda la vida.

¿Las canciones Criticarires que son? Son una especie de «chirigotas», pero a la catalana. Éstas, son unas canciones compuestas por el grupo Alta Mar, que el contenido temático de sus letras, es de carácter social actual, pero con la base musical de los estilos que abordan normalmente los grupos de habaneras, sardanas, baladas, habaneras, rumbas… etc.  Así pues, escuchando éstas inéditas letras y melodías, el público asistente, se da por aludido y se siente identificado con las mismas. Éstas canciones, forman parte del repertorio del grupo, desde el año 2016, y 3 de ellas, forman parte del último CD de Alta Mar, que salió a la venta en junio de 2017.

Sons d’Altamar, también posee un extenso repertorio de canciones populares, para actuar en fiestas privadas o temáticas, adaptando el programa a la necesidad del evento en cuestión.

Grupo con repertorio popular muy variado y propio. Compuesto por tres voces, acordeón y guitarra.

Ideal para cualquier celebración: Fiestas populares, *Cantadas de habaneras, *Celebraciones, *Grandes eventos, etc…
Llamenos y será un placer atenderle.
Sr. Carles, 678 407 490

El nostre grup